KAIKKI SISÄLLÖT KÄYTÖSSÄSI

Itä-Savon tilaajana nautit sisällöistämme rajoituksetta

Tarjoamme päivittäin mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia sisältöjä, joita et saa muualta. Tilaajana pysyt mukana kiinnostavissa teemoissa paikallisista ilmiöistä ja ihmisistä joka päivä.

Katso, miten saat omasta tilauksestasi kaiken hyödyn irti:

Ellet ole jo aktivoinut digitilausta käyttöösi, tee se osoitteessa ita-savo.fi/kirjaudu, sillä kaikki digisisällöt kuuluvat paperilehden tilaukseesi automaattisesti. Kirjaudu tunnuksillasi verkkopalvelumme Kirjaudu-painikkeesta ja pääset käsiksi kaikkiin digisisältöihimme. Lataa käyttöösi mobiilisovellus laitteesi sovelluskaupasta ja muista tutustua myös neljän muun lehden digisisältöihin, jotka kuuluvat tilaukseesi.

Kaikki digisisältömme ovat käytössäsi eli luet rajattomasti verkkojuttuja ja näköislehteä joko verkkosivuilta tai mobiilisoveluksella, joka on ladattavissa laitteesi sovelluskaupasta. Saat myös neljän muun lehtemme digisisällöt käyttöösi yksillä ja samoilla tunnuksilla.

Digisisältömme ovat käytettävissäsi niin verkkopalvelussa kuin mobiilisovelluksella.

Luet ajankohtaiset verkkojutut ja näköislehdet valitsemallasi päätelaitteella ja tavalla silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tilaukseesi sisältyy aina viiden lehden digisisällöt.

Itä-Savon
lisäksi luet samoilla tunnuksillasi Etelä-SaimaataKouvolan Sanomia, Kymen Sanomia sekä Länsi-Savoa diginä. Tilaukseen kuuluvat kaikkien viiden lehden digisisällöt.

Ota asiakastili käyttöön

Asiakastili on oma henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan tilaukseesi kuuluvien lehtien digipalveluihin.

Lue lisää asiakastilin aktivoinnista >>

Kohtasitko ongelmia?

Etkö päässyt kirjautumaan asiakastilillesi tai onko salasana päässyt unohtumaan? Vai tuliko eteen joku muu ongelma, joka ei ratkea?

Katso, löytyykö ratkaisu usein kysytyistä kysymyksistämme >>

Tätä on Itä-Savo Digi

Tilaajilla on oikeus käyttää kaikkia digisisältöjä. Eli kaikki verkkosivuilla julkaistavat jutut ovat tilaajien luettavissa, kuten myös näköislehti. Jotta pääset hyödyntämään verkkosisältöjä, tarvitset asiakastilin. Jos sinulla ei vielä ole asiakastiliä, luo se täällä; tarvitset siihen asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumero löytyy laskustasi, voit myös kysyä sen tilaajapalvelustamme osoitteesta tilaukset@kaakonviestinta.fi.

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissa jo varhain aamuyöllä. Näköislehden voit lukea joko verkkoselaimella tai mobiilisovelluksestamme.

Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset, analyysit ja mielipiteet. Vain Itä-Savoa lukemalla pääset pintaa syvemmälle paikallisiin puheenaiheisiin ja käsiksi ihmisiä puhuttaviin ilmiöihin.

Lehtiemme tilaajilla on käyttöoikeus neljän muun Kaakon Viestinnän lehden digisisältöihin. Et tarvitse siihen erillisiä tunnuksia, vaan yhden lehden tunnukset käyvät myös muissa lehdissä: Etelä-Saimaa, Länsi-Savo, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat.

Voit luoda salasanan uudelleen kirjautuessasi, klikkaamalla ”Oletko unohtanut salasanasi” –linkkiä. Pääset sinne myös tästä.

Mobiilisovelluksemme voit ladata ilmaiseksi laitteesi sovelluskaupasta. Sovelluksessa on mukana tuoreimmat verkkojutut sekä näköislehti, joita pääset lukemaan kun sinulla on voimassa oleva tilaus.

Ei-tilaajat voivat lukea rajatun määrän juttuja verkkosivuiltamme. Avainkuvakkeella merkityt jutut on rajattu vain tilaajien luettavaksi.

Lataamalla näköislehden mobiilisovellukseen voit lukea sen myöhemmin ilman nettiyhteyttäkin esimerkiksi lentokoneessa.

Verkkosivujemme kamerasta pääset katsomaan Savonlinnan keskustan liikennettä. Kameraan pääset tästä.

Keskustelu paikallisista uutisaiheista käy vilkkaana verkkosivuillamme. Rekisteröidy keskusteluun tästä tai käytä Facebook- tai Twitter-tunnuksiasi. Voit kommentoida myös rekisteröitymättä. Kommentoiduimpien juttujen listan löydät etusivun alareunasta.

Tapahtumakalenterimme kertoo mitä alueella tapahtuu tänään tai lähitulevaisuudessa. Katso tapahtumat osoitteesta ita-savo.fi/tapahtumat. Oman tapahtumasi voit ilmoittaa kalenteriin tästä

Tallentamalla sivustomme pikakuvakkeen kännykkäsi ruudulle pääset sivuille kätevästi. Android-puhelimilla tai tableteilla oikean yläkulman valikosta löytyy painike lisää aloitusnäyttöön. IPhonella tai iPadilla sama onnistuu lisää kotivalikkoon –painikkeella.

Seuraamalla Itä-Savoa Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä pysyt mukana siitä mitä alueella tapahtuu.  Facebookin kautta voit lähettää myös juttuvinkin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikäli haluat seurata tietyn paikkakunnan tai aihealueen uutisia, löydät ne uutisissa olevien avainsanojen kautta, esim. Ita-savo.fi/aiheet/Punkaharju/. Sivu on helposti käytettävissäsi jos lisäät sen selaimesi kirjanmerkkeihin.

Lähetä meille juttuvinkki tai uutiskuva verkkosivujemme kautta tai WhatsAppilla numeroon 050 3870 761.