Itä-Savon mobiilisovellus

LATAA MOBIILISOVELLUS

Itä-Savon mobiilisovellus tuo päivän lehden koko sisällön sekä tuoreimmat verkkouutiset laitteeseesi. Tilaajana ne ovat käytössäsi missä vain, vaikka lounaalla tai matkoilla.

Uudistuneella sovelluksella pääset nyt lukemaan maksutta kolme juttua viikossa. Voit myös tehdä sovelluksen kautta kahden viikon näytetilauksen, mikä sisältää rajattoman lukuoikeuden päivittäisiin sisältöihin ja paperilehden näköisversioon verkossa ja mobiilissa.

Miten saan sovelluksen laitteeseeni?

Lataa sovellus valitsemalla oman mobiililaitteesi sovelluskauppa:

Sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Itä-Savo. Asenna lehden sovellus. Pikakuvake tallentuu laitteellesi. Avaa sovellus painamalla lehden kuvaketta. Kirjaudu sisään (edellyttää voimassa olevan tilauksen).
Sovelluksesta löydät mm. seuraavat osiot: Uutiset, Teemat, Mielipide ja Näköislehdet. Myös lukuoikeuteesi kuuluvien muiden lehtien tuoreimmat näköislehdet sekä aiemmin lataamasi näköislehdet ja muut asetukset löytyvät omilta osastoiltaan.
Kirjautuminen pysyy sovelluksen muistissa niin kauan kunnes kirjaudut kokonaan ulos.

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu käyttäjätunnuksena toimivalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos olet aiemmin lukenut näköislehteä selaimella (esim. tietokoneella), sinulla on jo tunnukset luotuna asiakastilille. Samoilla tunnuksilla pääset siis lukemaan myös mobiilisovellusta.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Aktivoi digitilauksesi luomalla asiakastili: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.
Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, jonka löydät esim. laskultasi. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Miten luen muiden Kaakon Viestinnän lehtien mobiilisovelluksia?

Muut lehdet -osiosta pääset kätevästi lukemaan Länsi-Savon, Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien tuoreimmat näköislehdet. Jos haluat lukea lehtien digisisältöjä sovelluksessa laajemmin, lataa haluamasi lehden mobiilisovellus sovelluskaupasta lehden nimellä. Samat tunnukset toimivat jokaisessa sovelluksessa.

Uusimman saatavilla olevan versionumeron voit tarkistaa laitteesi sovelluskaupasta ko. sovelluksen Lisätietoja-osiosta.
Laitteellesi ladatun sovelluksen versionumeron löydät mobiilisovelluksesi asetuksista.

Uusien sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset
iOS: iPhone tai iPad, joissa käyttöjärjestelmänä 9.3.5 tai uudempi.
Android: Yleisimmät tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 5.0 tai uudempi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso usein kysyttyä mobiilisovelluksista